2020-10-13 09:30:38• hírek • Szatmár.ro

Fokozott közúti ellenőrzéseket ígérnek a Szatmár megyei közlekedésrendészek az elkövetkező napokra

A Közlekedésrendészek Európai Szervezetének kiterjesztett operatív akciójához csatlakozva, a Szatmár megyei szervek is fokozott közúti jelenlétet ígérnek az október 12–18. közötti időszakra.
 

A hatóság közleményéből kiderül, hogy az említett periódusban főként a személy-, és teherszállító járművekre kívánnak nagyobb figyelmet fordítani, de a közutak általános felügyelete is a napi feladatok hangsúlyos része lesz, szerte a megyében.

Az ellenőrzések során kiemelt figyelemmel kísérik majd a 8+1 személyesnél nagyobb buszok, valamint a 3,5 tonnánál nagyobb teherszállító járművek közúti forgalmát, várhatóan ezeket gyakrabban is fogják igazoltatni, ellenőrizni az elkövetkező napokban.

Éppen ezért a közlekedésrendészet munkatársai azt javasolják minden autóvezetőnek, tartsák be a törvények által előírt közutakra vonatkozó szabályozásokat, vezessenek figyelmesen és körültekintően, különös tekintettel a romló időjárási viszonyokat figyelembe véve. Ha autóba ülnek, azonnal kapcsoljanak rövid fényre, szem előtt tartva a „Jobban lát, és jobban látszik” jeligét.

Ugyanakkor ne mulasszák el betartani a járvány visszaszorítása érdekében hozott rendeleteket sem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: